Post by farhavekugood on Feb 9, 2022 20:48:52 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Kedysi som túto hru hral na svojom počítači a páčila sa mi. Spomenul som si na to, tak som si to stiahol do telefónu. 1. Nenávidím, že upgrady sa neprenesú do nových úrovní. 2. Nenávidím, že na odomknutie každej úrovne potrebujete VIAC drahokamov (napríklad oveľa viac ako predchádzajúce úrovne) 3. Nenávidím, že drahokamy potrebujete na vylepšenie väčšiny vecí, ktoré vám pomôžu prejsť náročnými úrovňami 4. Nenávisť, že musíte hrať to isté kolo niekoľko časy, zakaždým, keď je stále ťažšie, získať maximum drahokamov k dispozícii pre poraziť úroveň.
Ceny za vylepšenia sú príliš vysoké a hru bez upgradov nedohráte, takže musíte naozaj tvrdo pracovať. Nestojí mi to za to.
Dobré a jednoduché ovládanie. Jem nie je ľahké získať. Ak je to ľahké, zaujímavejšie.
Zábavná hra, no zbieranie drahokamov trvá naozaj dlho. Potrebujete 40 len na upgrade jednej veci a potom sa zaseknete, že nemôžete upgradovať nič.
potrebujete diamanty na upgrade, ale diamanty je príliš ťažké získať, takže nakoniec nebudete mať inú možnosť, ako minúť skutočné peniaze, ak chcete pokračovať v hre 👎👎👎
Naozaj si užite hranie tejto hry. Veľmi návyková. Dostali ste sa na koniec Pier Shop, ale nemôžem ísť ďalej, pretože sa uvádza, že aktualizácia bude čoskoro. Hovorí sa to už od polovice decembra. Prosím, vyriešte to.
Je to zábavná hra.Upgrady stoja príliš veľa. Získanie drahokamov na nákup veľkých vylepšení trvá príliš dlho.
Je to trochu frustrujúce, ako ste závislí na postupoch kryštálov a aké ťažké je ich získať. Nakoniec po niekoľkých dňoch narazíte na túto stenu. Vzhľadom na odinštalovanie to malo potenciál, pretože sa mi hra na mojom PC páčila
Musíte hrať rovnakú úroveň trikrát. Inak hviezdy nezískaš. To je také hlúpe. Myslím . V prvom rade sa táto hra tak opakuje a potom musíme hrať rovnakú úroveň znova a znova. 😡
Je to úžasná hra. Je to najlepšia hra akú som hral. Grafika v najštandardnejšej polohe.
Hra je báječná, ale získanie diamantov trvá dlho, takže prineste aktualizáciu, v ktorej môžeme získať diamanty plnením každodenných úloh, herných aktivít a udalostí. Ak prinesiete túto aktualizáciu, hra bude zaujímavejšia. Prosím, prineste túto aktualizáciu
hra je zábavná. mali by vám poskytnúť viac vylepšení a uľahčiť vám získanie novej práce bez toho, aby ste na veci míňali toľko všetkého. drahokamy sú príliš drahé a len pre trochu z nich to nestojí za to.
Veľmi návykové a zábavné. Som na najvyššej úrovni a čakám na aktualizáciu. Na túto hru budete musieť minúť peniaze. Bolo by pekné získať v kasíne viac diamantov. Keď platíte za pokladňu atď., mali by ste byť schopní ponechať si to, čo si kúpite pre každú úroveň.
Milujem túto hru, kým ju zrazu nezmenili na zodpovedajúcu hru, keď ju vrátili späť, môj účet bol vymazaný. Minul som peniaze na nákup drahokamov, ako získam späť svoj účet?! Smh Vráťte mi peniaze, ak nemôžete vrátiť môj účet!!!
stiahlo sa to v poriadku, ale keď na to kliknete, zobrazí sa reklama na ostatné hry vytvorené týmto vývojárom a potom stlačím zelené tlačidlo s nápisom Pokračovať v hre a jednoducho sa dostanem na domovskú stránku môjho telefónu. Dokonca som sa uistil, že si ju znova stiahnem a skontrolujem, či je aplikácia kompatibilná s mojím telefónom a je, ale stále to nefunguje.
Ummmm...... hra išla skvele, kým som sa nedostal na úroveň 10. Úspešne som hral tisíckrát, ale nemôžem prejsť na úroveň 11. Čo je s tým?
Pekná hra, ale trochu ťažké prejsť niektoré úrovne
Pre získanie zlata pre nás nemá zmysel opakovať etapu. Pre zlato by mal byť nastavený iný míľnik. Rybárstvom nezarábame veľa a je ťažké ísť ďalej.
Toto je najhoršia hra, akú som kedy hral, pretože ako keby som stratil svoje kryštály, keď som si kúpil strážcu a kameru, ale je to také nechutné, že to nevidím a kryštály, ktoré som stratil, keď som si to kúpil, sa tiež neobnovili. Veľmi sa hnevám😠😠😠
Je to veľmi pekná hra Táto hra sa mi naozaj páčila, ale dal som 4 hviezdičky, pretože je veľmi ťažké zarobiť z hry diamanty
Veľmi jednoduchá hra na hranie! Určite pomáha tráviť čas.
Je to superrrr/.....dá sa na tom zabaviť,odreágovať,ale hlavne zasmiať....je to najlepšia hra..................a som s ňou naozaj spokojnááá..🤦☯️☯️☯️☯️☯️☯️😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Supermarket Mania Journey Strategi gbf
Vždy si stiahnite túto hru na každé zariadenie! Peniaze sa musia určite minúť na získanie diamantov na vylepšenia. Okrem toho ich budete hromadiť príliš pomaly.
milovať túto hru. veľmi realistické, náročné, veľmi návykové. Skús to. Budeš to milovať!
Vážne starnutie musí byť spôsoby, ako získať drahokamy, vyžaduje si to také množstvo nič nové Mám to roky a doslova som bol navždy na tej istej stránke Uvažujem o odinštalovaní už dlho a má potenciál byť skvelá hra, ale stojí to prestalo byť príjemné, aký je účel nepríjemnej hry
Milujem hru, až na to, že všetci potrebujete vrátiť tlačidlo rýchlosti, ktoré keď ste ho stlačili, zákazník sa pohyboval rýchlejšie. Takže okrem toho to milujem.
Nudný . A ľudia kráčajú tak pomaly a vy od nás očakávate, že budeme stále hľadieť na obrazovku a sledovať tých pomalých ľudí, ktorí berú veci dookola znova a znova. Je to na hovno neodporúča sa
Hra je zábavná, ale všetko je o peniazoch. Hru si môžete užiť len do určitých úrovní. Nie je veľa možností, ako zarobiť drahokamy, len si ich kúpiť alebo hrať dlho. Ochranka sa na určitých úrovniach resetuje a musí znova nakúpiť za vysoké ceny. Na každý nákup potrebujete drahokamy. Zmeňte spôsob, akým uvažujete o zarábaní, čo vám pomôže zlepšiť hru.👎 Sklamaný
Je to fakt dobra hra!! Ale neviem preco sa tie levely nestahuju z 18. levelu a toto je negativny bod co ma dost sklamalo
Milujem túto hru (zákazníci by mohli prísť o niečo rýchlejšie🤷🏿♀️) Ale množstvo drahokamov potrebných na to, aby bola hra hrateľná a zábavná, je smiešne. Teraz si pamätám, prečo som to prvýkrát odinštaloval
Trochu zábava. Opakujúce sa úrovne. Sú chamtiví s diamantmi. Teraz si pamätám, prečo som ho predtým odinštaloval.
Zatiaľ je táto aplikácia dobrá, pretože keď som sa nudil, vždy hrám túto hru, ale mám problémy, keď mi končí srdce, nemôžem hrať znova, takže som vždy použil svoj diamant na svoje srdce znova.
Vďaka dlhým intervalom medzi zákazníkmi (zvyčajne minúta alebo dve) je to naozaj nudné. Vždy som musel počas čakania makať ako blázon, len aby som mal čo robiť. Ak sa príchody zákazníkov skrátia na kratší čas, aby sa zvýšil tlak a udržali nás na okraji našich miest, bola by to pravdepodobne prinajmenšom dobrá hra.
Frågesport: Logospel Frågesport svsl
hra je zábavná, ale myslím si, že vylepšenia sú príliš drahé. každý si nemôže dovoliť kupovať mince, musíte to zvážiť
Je to slušný zabijak času, ak by boli vylepšenia o niečo dostupnejšie bez toho, aby ste museli míňať skutočné peniaze, mohol by som mu dať vyššie hodnotenie. Jediný dôvod, prečo zanechávam recenziu, je získať ďalšie 2 diamanty
Hra je dobrá, ale zbierať kryštály je v skutočnosti ťažké.
Je to zábavná hra, ale súhlasím so všetkými ostatnými, ceny drahokamov sú trochu šialené a ak nemôžem získať dostatok génov, aby som si ju kúpil, s najväčšou pravdepodobnosťou hru odinštalujem.
Ešte jedna PAY 2 PLAY. Ďakujem, že ste zničili jednu z NAJLEPŠÍCH hier na svete. Som si tým istý. Predchádzajúce verzie boli jedny z najlepších, najviac návykových a časovo náročných hier, aké boli kedy vytvorené. Teraz ste klesli do najhlbších hlbín chamtivosti, aká kedy bola možná, vďaka čomu musíme odznova kupovať všetko, čo sme získali na predchádzajúcich úrovniach, a aby to bolo ešte horšie, musíme teraz kupovať vaše drahokamy za skutočné peniaze, vďaka, ale nie vďaka , odinštalovanie.
Supermarket Mania Journey কৌশল qxrf