Post by farhavekugood on Feb 9, 2022 20:54:54 GMT -10
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب نقاط اشکال ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
من یک طرفدار بزرگ لاک پشت هستم. من از زمانی که اولین آن در دهه 80 منتشر شد، هستم. من تازه شروع کردم به بازی اما تا اینجا سرگرم کننده بود.
خوشحالم که هرگز برای این بازی پول خرج نکردم زیرا جایی برای رفتن وجود ندارد. سختی به طور تصاعدی بالاتر از آن چیزی است که بازی اجازه می دهد تا سطح. شما نمی توانید حریفان خود را در PVP کنترل کنید و حریفان به طور متوسط 6 تا 20 هزار امتیاز قوی تر از تیم شما هستند. من در چالش Ch 6 lvl 368 را زدم و اکنون نمی توانم بعد از تنظیم مجدد Lvl 359 را شکست دهم، بنابراین هیچ جایزه ای وجود ندارد. و حالت داستان هیچ جایزه ای برای برنده شدن در آن نمی دهد. بازی در حال مرگ است اگر قبلاً نمرده باشد.
بهروزرسانی جدید Channel 6 دریافت شخصیتها را کمی آسانتر میکند زیرا به شما امکان میدهد بیتهای قهرمان سبز، آبی و بنفش را برای باز کردن قفل قهرمانها کسب کنید. با این حال، پس از به حداکثر رساندن 200 بیت قهرمان سبز، پاداش پس از یک سطح مشخص برداشته می شود و تنها بیت های آبی و بنفش را به دست می آورید. به این حالت نروید که فکر می کنید با مقدار زیادی تکه های بنفش به شما پاداش می دهد. برای دریافت بیتهای بنفش خود همچنان باید ساییدگی کنید، زیرا زمانی که نهایتاً قفل آنها را باز میکنید، تنها 1 در هر برد دریافت میکنید و زمانی که از سطح 250 عبور کردید، این عدد تنها به 2 افزایش مییابد. کاری که این حالت انجام میدهد این است که در نهایت به شما اجازه میدهد چند کاراکتر آبی به دست آورید. با سرعتی سریعتر و اگر به اندازه کافی خوش شانس باشید که نسخههای تکراری آبی را دریافت کنید، 25 بیت بنفش را دریافت خواهید کرد که در نهایت به اولین کاراکتر ردیف بنفش خود باز میشوید. این بهروزرسانی کمی به بازیکنان معمولی کمک میکند، اما دیوار پرداخت همچنان وجود دارد و اگر کسی میخواهد برنده شود، تنها کاری که باید انجام دهد این است که پرداخت کند.
بازگشت به بازی پس از یک وقفه. این یک بازی سرگرم کننده برای گذراندن زمان است.فقط منتظر تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات، تبلیغات باشید. آنها به این زودی ها به جایی نمی رسند. انیمیشن های جدید ماه هستند. قبل از اینکه بازی را حذف کنم، خیلی خوب بودم. این همان چیزی است که آنها می خواهند جیب شما را تغییر دهند تا از این تبلیغات جلوگیری کنند. متاسفم قیمت و بازگشت به خاطر نحوه بازی من این بازی ارزش آن را ندارد.
انتخاب شخصیت ها خوب است، اما همه چیز در یک نقطه مشخص متوقف می شود. اینطور نیست که بخواهید پول خرج کنید، زیرا این فقط به معنای دیوار انتظار دیگری است. ناگفته نماند که دریافت یک شخصیت 5 ستاره می تواند صدها دلار هزینه داشته باشد مگر اینکه منتظر بمانید که ممکن است ماه ها طول بکشد. و این فقط برای گرفتن 1 است!
تلفن جدید، سعی شد به حساب کاربری وارد شود، اما صفحه بارگیری اکنون در 85٪ باقی می ماند.
مکانیک بازی ساده و قابل درک است. گرافیک عالی و انیمیشن های جنگی. همچنین سبک هنری را در طول صحنه های کمیک بوک دوست دارم. به طور کلی، یک بازی عالی برای گذراندن زمان و بازی برای طرفداران TMNT ضروری است. منتظر به روز رسانی های آینده!
بازی خوبی است اما بازی بسیار محدودی دارد. فقط زمان افزایش مییابد تا سطح بالاتری داشته باشد، هیچ بازی اضافی برای افزایش سطح وجود ندارد. اگر نمیتوانید سطحی را پشت سر بگذارید، ممکن است چند روز طول بکشد تا به اندازه کافی سطح را بگذرانید و شخصیتهای اضافی را دریافت کنید، اما بعد از آن زمان بیشتری برای ارتقای سطح آنها نیاز است.
این بازی بدی نیست، اما در ساده بودن تقریباً شکست خورده است. تا آنجایی که من می توانم بگویم شما هیچ کنترلی بر شخصیت ها ندارید به جز زمانی که آنها حرکات خاصی را انجام می دهند. وقتی به نقطه ای می رسید که نمی توانید سطح آن را شکست دهید، باید منتظر بمانید تا لوازم مورد نیاز برای ارتقاء سطح برای حرکت به جلو را دریافت کنید. چیزی که کمک کند می تواند به سطوح قبلی بازگردد تا به آموزش کمک کند.
بازیها در حال اجرا هستند، گرافیک عالی دارند، ای کاش میتوانستید بازیکنان را بیشتر از حمله خودکار کنترل کنید، اما به غیر از این که من عاشق این بازی هستم، با لاکپشتهای نینجا بزرگ شدم و دوست دارم پسرم بتواند با تماشای و بازی آنها بزرگ شود. همین امروز دانلود کنید و پشیمان نخواهید شد.
این بازی پتانسیل زیادی دارد. بسیاری از اشکالات احمقانه صیقل نشده وجود دارد. ممکن است فوراً متوجه آنها نشوید، برخی از آنها در حال شکستن بازی هستند و تعمیرات آنها ... گرسنه پول هستند. وقتی چند ماه سرمایه گذاری کردید متوجه می شوید که این بازی چه خوشه ای است. همچنین، پول خرج نکنید، آمار و تواناییهای شخصیتها میتواند به نفع «تعادل» تغییر کند. این مشخص می شود که کدام شخصیت ها بیشتر بازی می کنند. اگر به هر یک از این بررسی شک دارید، به اختلاف جامعه بپیوندید.
خیلی باحال و جذابه ، گرافیک و انیمیشن و شخصیت سازیش هم خدایش خوبه
به دلیل اشکال در بازی و عدم دریافت هیرو پس از خرج کردن بلوک قهرمانی که به دست آوردم، مجبور شدم نظر خود را ویرایش کنم. مشکل را به Kongrate گزارش داد و ایمیلهایی دریافت کرد که میگفتند حساب من را چک کردهاند و میگویند این یک اشکال گرافیکی است و من هیرو را دریافت کردم. از آنجایی که تکراری بود، نمیتوانم مطمئن باشم که آیا واقعاً یک قهرمان برای بلاکهایم دریافت کردهام، زیرا هیچ مدرکی مبنی بر اینکه قهرمان را دریافت کردهام به من داده نشده است. یک راه حل آسان برای این می تواند این باشد که کپی 2 ستاره را از من بگیرید و بلوک هایم را به من پس بدهید!
امتیاز 5 ستاره دارد اما بازی پس از تماشای تبلیغات از کار می افتد.
واقعا لذت بردن از این بازی، مکانیک های گیم پلی آسان، درک و بازی آسان، عاشق گرافیک جذاب دهه 80 رترو، 5 ستاره می دهد اما... هر چقدر که من از آن لذت می برم، بالا بردن سطح شخصیت ها بسیار دشوار است. ستاره ها، من فکر می کنم این باید مورد بررسی قرار گیرد تا بازی لذت بخش تر و پیشروتر شود. همچنین 30 دلار برای پاس بازی فصلی بسیار گران است!
بازی سرگرم کننده است، گیم پلی بسیار عالی. این دقیقاً شبیه به سبک لاکپشتهای نینجا AKF Arena است. متأسفانه باید به آن امتیاز 1 ستاره بدهم، زیرا پیشرفت من را ذخیره نکرد و من خیلی دور بودم و قرار نیست از اول شروع کنم. بنابراین این یک نقص بزرگ است، ما گیمرها قرار نیست تمام کار و ساعتهایمان را در یک بازی بگذاریم تا پیشرفت ما را حفظ نکند.
در ابتدا سرگرم کننده است، اما مشکلات زیادی در مورد این بازی وجود دارد که آن را بسیار "پرداخت برای بازی" می کند. اولین مشکلی که من دارم ساخت بازی برای PvP است، مشکلات جدی دارد. در سطح 6000+ من در مقابل بازیکنان بالای 20k مجبور شدم. این متوقف نشده است زیرا از 10 روزی که به شما می دهند، 8 بازی با بازیکنان خارج از سطح لیگ من انجام می شود. جمع آوری چالش ها موضوع دیگری است. قبل از اینکه چالش های جمع آوری شما درخواست کاراکترهای 70،80،90+ lvl را داشته باشند، به سختی می توانید کاراکترهای خود را ارتقا دهید.
اولش جالب بود سپس بعداً در بازی خسته کننده شد. من بازی هایی مشابه این بازی کردم. من می دانم که انتظار بخشی از فرآیند است، اما برخی از قیمت ها برای اقلام مضحک است و ارزش خرید ندارند. همچنین قرار است تنها با 50 توکن در روز چه کاری انجام دهید؟ حتی پس از یک ماه پس انداز، به معنای واقعی کلمه به اندازه کافی برای خرید چیزی در بازار سیاه ندارید.
Cat Simulator მძაფრსიუჟეტიანი uvxi
هیچ راهی برای کشاورزی وجود ندارد. بازی برای هر نوع پاداش به شدت به تبلیغات وابسته است. گیم پلی متلاطم است و سیستم های بسیار ابتدایی در آن وجود دارد. من حتی در حال حاضر این بازی را "بتا" نمی دانم. خیلی نیاز به توسعه دارد. مثل این است که آنها چیزی را به هم زدند و فقط امیدوار بودند که بعد از چند مرحله شما مایل باشید پول زیادی را برای موارد اضافی خرج کنید. خیلی بد انجام شده انشالله تغییراتی به زودی انجام شود.
من به برنامه پنج می دهم، اما... پیشرفتم را از دست داده ام و دو بار با پشتیبانی تماس گرفته ام، اما شانسی ندارم. این باور نکردنی است که چقدر برای این بازی وقت گذاشته اید و ناگهان آمار و شخصیت های شما کاملاً از بین رفته اند. باید از اول شروع می کردم.
هنگامی که به نقطه خاصی رسیدید، زمان بیشتری را صرف انتظار برای تراز کردن شخصیت های خود خواهید کرد تا اینکه بازی کنید. بازی در همان ابتدا عالی بود و به سختی سقوط کرد. دیوار بازی دیوانه کننده است.
تمام جعبه هایم را از به روز رسانی جدید گم کردم. جعبه هایی که از پاس های فصل قبل به دست آورده ام و هنوز باز نشده اند.
TMNT: Mutant Madness Rollenspel qyk
من اصلا نمیدونم که خوبه یا خراب فقد من اینو از خاطری عکسش گرفتم ممنون .
سرگرم کننده برای یک روز، پس از آن اتلاف بی ارزش از فضای تلفن است. شما در 8-5 به دیوار پرداخت خواهید خورد، و من برای بازی کردن منتظر منابع کند نیستم. قبیله ها برای من اتفاق نیفتادند، بنابراین نمی دانم چگونه کار می کنند. تکرار همان قهرمانهای رایگان به شما ارتقای جعلی برای شخصیتهایتان میدهد که به نظر میرسد هیچ کاری انجام نمیدهد، بنابراین هدر دادن است. در کل یک شکست است. توسعه دهندگان، از نزدیک گوش کنید، مردم می خواهند که شما بازی کنید، نه این که دور بنشینید و منتظر بمانید. اگر F2P سرگرم کننده بود به جای ضروری، ممکن است پول خرج کند.
این بازی می تواند پتانسیل شگفت انگیزی داشته باشد: جلوه های بصری فوق العاده ای دارد و بسیار نوستالژیک است. طراحی شخصیتها به مدرسه قدیمی صادق است و مراحل پسزمینه جذابیت زیادی به نزاعها میبخشد. متأسفانه در حال حاضر فقط یک نردبان مرحله بسیار دشوار و خطی با مراحل تکرار نشدنی و یک pvp بسیار کم موجود است. هیچ محتوا، هیچ راهی برای ادامه بازی وجود ندارد و تنها 2 راه برای جمع آوری و پیشرفت شخصیت وجود دارد: پرداخت و صبر. هر چند من روزانه بازی می کنم، زیرا امید دارم.
من می خواهم ستاره های بیشتری بدهم، اما با 5 کاراکتر 60+ به دیوار زده ام. من میخواهم کاراکترها را عوض کنم، اما راهی برای بازیافت قهرمانها وجود ندارد، بنابراین مزاحم نمیشوم. من هم نمیدانم چگونه سطح ستارههای قهرمان را بالا ببرم... فکر میکردم اگر سطح ابعاد بالا میرود، در نهایت ستارهدار میشود، اما به نظر میرسد که اینطور نیست. هیچ راهی برای مرتب کردن لیست قهرمانان وجود ندارد. بازی سرگرم کننده، اما از دست دادن چند عنصر کلیدی برای اینکه بازی واقعاً برای بازیکنان FTP خوب باشد.
بازی عالی با سبک گرافیکی دوست داشتنی. گیم پلی عالی و یک بازی بدون استرس. به همه طرفداران TMNT توصیه می کنم. نقد من 5* نیست زیرا وقتی برای اولین بار بازی را دانلود کردم با صفحه نمایش هیروها مشکل داشتم. وقتی بازش کردم همچنان خراب میشد. با این حال این به سرعت پس از بررسی من حل شد. تماس سریع توسط Devs.
عالی! برای من بسیار نوستالژیک است بنابراین من آن را دوست دارم. قطعاً اشکالاتی وجود دارد که باید برطرف شوند. مانند دعواهای اتاق کانال، گاهی اوقات بچه های من فقط می ایستند تا زمانی که مورد حمله قرار بگیرند، و این بعد از شروع دعوا است. یا تیم من مات و مبهوت شده است و آنها هرگز مبهوت نمی شوند. به غیر از این، برای من بسیار سرگرم کننده است. با تشکر برای ساخت این بازی!
ای کاش میتوانستید از چه حرکاتی استفاده کنید، اما به غیر از این، بازی واقعاً خوبی است، گاهی اوقات وقتی برای اولین بار شروع میکنید ممکن است کمی مشکل داشته باشد، از شما میخواهد ماموریتها و سکهها را جمعآوری کند و سپس روی آنها کلیک کنید و سپس مشکلی ایجاد میکند و شما را ثبت میکند. اما به غیر از این بازی خوبی است
من می خواهم واقعاً این بازی را دوست داشته باشم، اما توسعه دهندگان همچنان در راه هستند. فصل جدید خیلی بهتر بود و تصمیم گرفتند یکی از بهترین چیزها، اتاق خبر را تغییر دهند. آنها پاداش ها را 40٪ کاهش دادند در حالی که دشواری را افزایش دادند. همان نبردهایی را که قبلاً انجام می دادم، اکنون نمی توانم شکست دهم و تنظیم مجدد روزانه به سطوح قابل بازی باز نمی گردد. من دیگر پول خرج نمی کنم
من این بازی را دوست داشتم و پول زیادی برای آن خرج کردم. اما هیچ محتوای جدیدی وجود ندارد به جز شاید یک شخصیت هر دو ماه یک بار. من واقعاً می خواهم این بازی را توصیه کنم، اما جدا از یک قهرمان دیگر اینجا و آنجا، این محتوای بسیار کمی دارد. این «بازی» به کارهای جدیدی نیاز دارد. خیلی راکد می شود و شما فقط برای دریافت وسایل رایگان و انجام روزنامه ها چک می کنید. لطفا بیشتر تبلیغ کنید من واقعا این بازی را دوست داشتم.
تا زمانی که مایل به پرداخت نباشید، انتظار پیشرفت زیادی نداشته باشید. PvP فقط به 5 عدد در روز محدود شده است، بنابراین وقتی به یک نقطه خاص رسیدید، فقط منتظر جمع شدن ooze هستید تا بتوانید یک یا دو بار یک کاراکتر را تراز کنید که به ندرت به پاک کردن سطح کمک می کند. اگر نمی توانید سطحی را پاس کنید، ممکن است آن را برای یک روز کنار بگذارید زیرا نمی توانید سطوح پاک شده را دوباره پخش کنید. پتانسیل بالایی دارد اما باید تغییرات اساسی در گیم پلی بازی وجود داشته باشد.
TMNT: Mutant Madness ロールプレイング imep
ارتقاء خدمه شما خیلی طول می کشد. بازی خوبی برای حدود یک هفته است.
بازی بدون نگرانی بسیار خوب است. تاسیسات را به درستی بسازید و هیچ مشکلی برای پیشرفت نداشته باشید. من نظرات بسیاری از paywall را می بینم، اما هنوز به یکی از آنها برخورد نکرده ام. فقط یک قهرمان مناسب و ساخت امکانات همراه با صبر است. در صورت گیر افتادن، هیروها و یا ترکیبهای مختلف را امتحان کنید، هر مبارزه حتی با همان ترکیب قهرمان متفاوت است، بنابراین به تلاش خود ادامه دهید و بر رئیس غلبه خواهید کرد. بدون بازی مداوم سطوح گذشته برای مزرعه، که خوب است. بازی مناسبی در کل
من عاشق این بازی هستم یعنی تمام وقت آزادم را صرف بازی کردنش می کنم. من لازم نیست نگران تمام شدن چیزهایی باشم که برای بازی کردن در سطحی مانند سایر بازیها خرج میکنید. تنها مشکلی که من دارم نبردهای PVP است که دستاورد روزانه آن انجام 5 نبرد است و این محدودیت فقط 5 نبرد است، اما در هفته گذشته می توانم 2 یا 3 نبرد بازی کنم و سپس وقتی نبرد را انتخاب می کنم ثابت می شود که وقتی دوباره راه اندازی می کنم. برنامه آن را به عنوان یک نبرد به حساب می آورد، اما برای موفقیت من به حساب نمی آید، لطفاً این را برطرف کنید.
خیلی علی
به عنوان یک بچه دهه 80، این بازی یک پیاده روی در خیابان نوستالژی است. بدون تبلیغات مزاحم، و گیم پلی ساده و در عین حال لذت بخش. گرافیک یادآور کارتون دهه 90 است که عالی است! تا اینجا چیزی جز چیزهای خوب در مورد بازی برای گفتن ندارم.
عاشق این بازی من فقط به آن 4 ستاره می دهم زیرا اخیراً متوجه شده ام که بازی به نفع کاربران IOS و رویدادهای nerfs است ... مانند رویداد CURRENT Holiday Attack ... برای کاربران ANDROID. همچنین تاخیرهایی در برنامه نویسی وجود دارد و فرمت "PAY-TO-WIN" در مراحل بعدی بازی به طرز چشمگیری آشکار می شود. جدای از اینها، بهترین بازی TMNT تاکنون بوده است و شخصیت های جدید ثابت فوق العاده هستند.